söndag 11 oktober 2009

Jag Tipsar...

Jag vill tipsa om en ny supporter grupp inom hockeyn!

Det har funnits intresse för att bilda en supportergrupp inom hockeyn länge. Black Army tillsammans med Golden Fanatics håller på att bilda något. Men, vi vill ta det här längre. AIK Hockey förtjänar ett massivt stöd från oss supportrar.

Ska vi tillbaka till kvalserien i år krävs ett bra stöd från supportrar både hemma och borta. Denna grupp är inte helt startad ännu, men om det visas intresse från folk b.l.a från Gnagarforum så kommer vi starta denna grupp. Namnet kommer att bli Party Boys Stockholm, namnet kom en kille som går på fotbollens matcher på. För att förklara varför vi just valt det namnet tydligare är för att vi ska ha party på läktaren helt enkelt. Sjunga, hoppa, dansa, flagga och massa annat. Vi är för en positiv läktarkultur och gillar engagerade supportrar.

Vi kommer inte bli en grupp som bara tar in folk hur som helst, vi ska ha engagerade supportrar som är med på flaggmålningar, medlemsmöten och i alla fall de flesta hemmamatcherna. Passar de in på dig? ansök om medlemskap på, kakke_AIK@hotmail.com eller Jonael@live.se.

Ni kan hitta hemsidan här.

Övrigt

Gårdagen var intensiv.

Först jobb, där jag träffade på Paolo Roberto och pratade med honom om hans roll i filmen och boken "Flickan som lekte med Elden". Tydligen så har han inte sett filmen än själv så han hade koll på hur den blev. Han berättade dock att alla slagsmålsscener i filmen var riktiga och inte trickfilmade och framför allt den sista sparken där Roberto flyger genom luften var en hämnd för att han råkat armboga "Den blonde jätten" i magen för hårt.

Sen personalfest på Hasselbacken, endast ett tjugotal meter från det illaluktande skansens ingång. Fett kul var det och Alcazar spelade för oss live. Fick under kvällen reda på att en av tjejerna jag brukar jobba med är brorsa till Kim Odelius, han BP spelaren som fick rött kort i slutminuterna mot AIK i "vårderbyt" i år. Tyckte jag var roligt och frågade ut henne om allt möjligt angående honom.

Sverige matchens resultat sket jag i fullständigt men höll koll på hur det gick ändå, via flera andra som satt och lyssnade på radio.

VM-kval

Bra för våra argentinska grabbar att Argentina vann deras ödesmatch i natt! :) Vi får heja på Argentina nu i VM och hoppas på en final mot Brasilien!Jag såg inte landslagets match igår, var på personalfest istället, så vet inte alls hur matchbilden såg ut eller något men man bryr sig verkligen inte att det gick åt helvete! Sverige är ett uselt lag som inte förtjänar några framgångar alls!
 
javascript:void(0)