måndag 5 oktober 2009

Dagens... Resultat!

Göteborg vann över GAIS med 2-1 efter mål i sista sekunden. Detta spetsar verkligen toppstriden obehagligt mycket, men det ska dock inte vara några problem för oss att vinna Guldet om bara Malmö gör sitt jobb i nästa match! Och det tror jag att de kommer göra också! Blir lack bara jag tänker på hur många billiga frisparkar IFK fusk fick och att GAIS borde ha minst 3 straffar i matchen! Dessutom kom målet från ett läge där IFK fick en felaktig frispark i mittcirkeln!

Pinsamt att höra hur många Gnaget ramsor IFK körde med!
Åh vi é Blåvitt!
Framåt stolta Göteborg!
och många till...

Skulle inte bli förvånad om jag hörde Que sera sera, vi håller på Göteborg; Om det hade slutat 1-1!

AIK vecka 40, en tillbakablick!

Måndag (28/9): Man har gått i veckor och knappt kunnat tänka på något annat än denna dag. Derbyt mot aporna, äntligen! En annan känsla fanns i kroppen än vad som brukar inför ett derby, man var fortfarande grymt nervös och så men ändå fanns där en trygghet och en riktigt stor tro på laget! Man kunde inte tänka sig att vi skulle vika ner oss i en sån här viktig match, mot ett sånt skitlag som dif är! Matchen närmade sig långsamt, minut efter minut. Jag sket i att gå till Universitetet då jag ändå inte hade kunnat tänka på något annat och fördrev tiden framför Gnagarforum istället. Skulle möta upp polarna vid 17.30 i Solna men som vanligt, är typ en pensionär när det gäller tider, så kommer jag typ en timme tidigare och får stå och frysa arslet av mig! Stod utanför Råsunda och spanade efter Gnaget kändisar undertiden (Typ Jojje, Cee, Weström ) och lyssnade på när snutarna snackade! Snutens konversation var lite småkul; mot södra närmar sig nu typ 70 dfg (han ser att jag lyssnar), nej jag menar vanliga supportrar. Vi har både alpha och divsion 7 där borta längs Östra, men vi får se till så de inte kommer hit!

Matchen började med ett skönt och grymt snyggt tifo, var dock en dum jävel som drog av en bengal när OH flaggan hissades ner. Brandfarligt men för det fick han tydligen ordentligt med skäll av grabbarna i UN och SI.

Redan efter en minut har vi haft tre målchanser och vi tar ledningen efter en kvart! Ledningen känns aldrig hotad, vi vinner tillslut med 2-0 inför drygt 26 000 personer, årets bästa publiksiffra i Allsvenskan, och leder serien med 3 poäng före Göteborg. Härligt! Här är några filmer från matchen som bör ses:

AIKs Tifo:


Bengaltifot i Halvtid:


Å Vi é AIK i slutet av matchen:


Intervju med Martin efter matchen:


Isidors filmer finns lite längre ner på denna sida!
------

Tisdag (29/9): Det spelades en viktig match i Allsvenskan där BP slog Gefle med 1-0 vilket var väldigt bra då avståndet nedåt ökade ganska kraftigt. Djurgårdens träningsplan blev under natten vandaliserad efter derbyt och många diskussioner var självklart om vår överlägsenhet i derbyt. Härliga bilder på Flavio med en ”Hata Göteborg” tröja gjorde fuskarna ordentligt irriterade, men va fan?! AIK tvingas sedan gå ut med en offentlig ursäkt mot Göteborg för detta och förklarade att Flavio inte visste vad trycket på tröjan betydde, fan vad man hatar IFK!------

Onsdag (30/9): AIK slog Troja Ljungby i Hockeyallsvenskan med 1-3 samtidigt som Leksand torskade sin match. Vi gick alltså upp i ledning igen, grymt skönt! Tråkigt besked om att Tomi Maanoja tvingas till en ny operation efter sitt svåra benbrott i vintras, hoppas verkligen vi får behålla Örat nu! Jag och många andra tackade ”Kungkrona” för hans jobb med att få upp AIK-DIF torrenten och sen seeda! Nästan alla gjorde nog som mig denna kväll, tittade på den underbara matchen i repris.

TrojaLjungby-AIK (Highlights):


------

Torsdag (1/10): Man vaknade upp på morgonen, glad som vanligt, och läste att GAIS missat med Wendersons arbetstillstånd. Fuck tänkte man och det pratades om poängavdrag och eventuella plus poäng för både bajen, djurgården och elfsborg. Som tur var blev det inte så mycket av det! Claws på GF hittade att en på migrationsverket som har hand om frågan också är styrelsemedlem i Änglarna och konspirationsteorierna startade direkt!

Samtidigt går Lennart Johansson ut i media och säger att han ska hjälpa AIK:s ekonomi som han säger är otroligt dålig. Samtidigt berättar Annela att man betalat ett stort förskott till moderföreningen för att göra den i stort sett skuldfri samt gjort spelarinvesteringar. Några spelarförsäljningar i vinter kan kanske få rätsida på ekonomin igen. Många började diskutera om vi borde lägga ner damlaget, en diskussion som sedan fortsatte under fredagen också. Med en del för och en del mot blev vi inte särskilt mycket klokare förutom att jag fick veta att damlaget går mer än två miljoner back per år, jävligt mycket pengar!

Jag får runt kl 23 för mig att jag ska börja göra en AIK blogg, efter att ha funderat i en timme på vad jag vill få med och så, började jag skapa denna blogg som ni nu läser på. Tog mig typ två timmar att göra det mesta och sen lägga upp alla mina AIK filmer jag hittills gjord på bloggen.

Läs till exempel mitt första inlägg om hur Isidor fick mig att köpa min kamera och börja filma på AIK:s matcher, redan innan han ens hade gjort några AIK filmer eller innan jag ens visste att han var AIK:are som höll till på GF! Klicka här för att komma till inlägget!

------

Fredag (2/10): Folk köar från tidigt på morgonen för att få de sista tågbiljetterna till götet. De 200 går åt på 15 minuter, totalt har 970 biljetter sålts till tåget! Helt idiotiskt är det att beskedet om att IFK fuskeborgs målvakt Kim Christensen friades efter sitt stolpfuskande, man blir så jävla förbannad på SvFF och på Göteborg för detta. Orka! Det är från och med nu alltså tillåtet att fuska i Allsvenskan?

Stolpfusket:


Jag hittade även den här videon på YouTube, sjukt ball:


------

Lördag (3/10): En artikel från Aftonbladet angående bengalbränningar samtidigt som folk var lacka på den personen som tände bengalen under tifoflaggan i måndags, fick igång en debatt om bengaler och att de var brandfarliga. Många tycker de är snygga och värda de böterna klubben får betala medans andra tycker att de är idiotiska.

Denna video kanske inte kan inträffa på Råsundas betongläktare men Söderstation då?


Djurgården fick bara 0-0 hemma mot Trelleborg samtidigt som Örgryte vann med 4-2 mot Kalmar. Detta var två underbara resultat. För det första försvann Kalmar helt ur guldstriden, för det andra gick Örgryte om både bajen och dif. Tabellen var otroligt vacker med AIK som etta, Hammarby på sista plats och Djurgården näst sist!

------

Söndag (4/10): Bajen spöade BP och går på nytt upp på kvalplats. Djurgården ligger nu sist! Vi spelar 0-0 mot Elfsborg nere i Borås och det är ett sjukt bra resultat! Det man mins bäst av matchen var nog klacken och då framförallt efter matchen.

Kolla denna sjukt vackra video igen trots att jag nyss länka till den:


Livet är helt underbart! Vi leder serien med 4 poäng och Djurgården ligger sist! Harmoni i vårat lag, kaos i deras!

Lugnet och det vackra med Tropikerna:

… kan vårt lag och vår stämning i laget verkligen jämföras med nu.

Aporna:

…är dumma nog och fattar inte hur pyrt de ligger till nu. De sluter inte upp på Stadion i deras viktigaste matcher, är de inlåsta på skansen tro?

I kåkstaden på Södermalm:

…tror man efter gårdagens vinst att man ska vinna resten av matcherna. Men de har inte fattat att de bara är skit! Dock sluter de upp bättre på Söderstadion än Gårdarna gör på Stadion!

Klarar norra denna ramsa?

Vi körde tydligen en egen version av denna ramsa igår:Klarar vi på norra av den tro?

Dagens... Allsvenska Matcher!

El Fuskico spelas idag i Göteborg!

Det är det nya namnet som är till hälften influerad av den spanska stormatchen och till hälften av Sveriges två stora fuskare. Eller egentligen är det bara Götet som fuskar, tycker Wenderson grejer bara är larvig. Särskilt som Wenderson faktiskt hade ett klart arbetstillstånd då de mötte Örebro, den matchen som nu utreds. Hoppas detta är tändvätska för GAIS!

Om GAIS vinner har vi verkligen allt i egna händer, vid lika eller vinst för Götet har vi fortfarande allt i egna händer men det har även fuskarna!

Mer från igår!

Här är AIK Medias inför matchen snack, kolla särskilt runt 16 min när Flavio kommer in!

Drömmar av guld igen:
 
javascript:void(0)