söndag 11 oktober 2009

Jag Tipsar...

Jag vill tipsa om en ny supporter grupp inom hockeyn!

Det har funnits intresse för att bilda en supportergrupp inom hockeyn länge. Black Army tillsammans med Golden Fanatics håller på att bilda något. Men, vi vill ta det här längre. AIK Hockey förtjänar ett massivt stöd från oss supportrar.

Ska vi tillbaka till kvalserien i år krävs ett bra stöd från supportrar både hemma och borta. Denna grupp är inte helt startad ännu, men om det visas intresse från folk b.l.a från Gnagarforum så kommer vi starta denna grupp. Namnet kommer att bli Party Boys Stockholm, namnet kom en kille som går på fotbollens matcher på. För att förklara varför vi just valt det namnet tydligare är för att vi ska ha party på läktaren helt enkelt. Sjunga, hoppa, dansa, flagga och massa annat. Vi är för en positiv läktarkultur och gillar engagerade supportrar.

Vi kommer inte bli en grupp som bara tar in folk hur som helst, vi ska ha engagerade supportrar som är med på flaggmålningar, medlemsmöten och i alla fall de flesta hemmamatcherna. Passar de in på dig? ansök om medlemskap på, kakke_AIK@hotmail.com eller Jonael@live.se.

Ni kan hitta hemsidan här.

Inga kommentarer:

 
javascript:void(0)