torsdag 1 oktober 2009

Sånt här gör jag när jag borde plugga...

Verkligen bara skit och jag vet att man inte ska sitta framför YouTube och göra ramsor, de kommer ändå aldrig ut till norra! Ramsor föds oftast på bortamatcherna!Ramsa 1 är väl egentligen det enda av förslagen som är seriöst!! En skitbra sång tycker jag, frågan är: Sjungs den redan av något Svenskt lag?

Ska vi slopa AIKs damlag?

Nu diskuteras det på Gnagarforum om vi ska slopa AIKs damlag eller ej?

Min tanke i frågan är precis som många andra på forumet att det är något som inte bör kosta oss mångmiljonbelopp som det gör nu! Slopa skiten, finns ändå inga som bryr sig om damfotbollen!

Enligt uppgift på forumet ska AIKs damlag ha gått back 2miljoner på året 2008, något som alltså kostar vårat herrlag sjukt stora summor!

Kvinnor är trevliga att titta på, man har nytta av dem till mycket annat också men fan heller ska de kosta vårat herrlag så sjuka summor!!! =)

Edit: Senare på kvällen spårade debatten helt ur och det diskuterades att använda tjejerna till helt andra saker än att sparka på en boll.

Angående Kim Christensens stolpfusk...

Beslutet om Kim Christensens stolpfusk är fattat, dock får vi vänta till 15:00 imorgon. Minst 2 matchers avstängning tycker jag är rimligt, plus böter!

Jag Tipsar...

Jag vill tipsa om några olika länkar:

Å vi é AIK i slutet av AIK-DIF (YouTube)

AIK-DIF 28/9 2009, 1,3GB (Piratebay)
AIK-DIF 28/9 2009, 3,7GB (Mininova)

Världens finaste tabell! (SVT Text)
Världens näst finaste tabell! (SVT Text)

Dagens... Dektektiv!

Signaturen "Claws" på Gnagarforum hittade detta angående GAIS-affären!

Detta skrevs:
"Var tvungen att skicka det här till de stackars Gaisarna, för det är väldigt lägligt för en viss klubb att det läcker ut just nu...

Jag kanske är för konspiratoriskt lagd men är "Projektledare Marcus Toremar" på Migrationsverket i Göteborg samma person som är sekreterare i styrelsen i "Änglarna"?

http://www.anglarna.se/klubben/styrelsen"

Hmmmm, väldigt intressant minst sagt! Inte minst på att derbyt mellan Göteborg-GAIS spelas på Måndag! Fult gjort!

Hata Göteborg!

AIK Tifon Updated!

AIK Bilder

TrojaLjungby - AIK (1-3) 30/9 2009 Highlights

Har dif fått en ny räddningsplanka?

Jaha! Nu vaknar man upp och läser på Aftonbladet att GAIS kan ha använt Wanderson olagligt och att de kan få många poängs avdrag därför. Allsvenskans regelverk är ju helt sjukt luddigt och enligt artikeln skulle även Elfsborg kunna få 2 extra poäng av detta, något som inte borde vara möjligt efter att ha läst regelverket.

Aftonbladets Artikel om Wanderson

Hur tabellen skulle kunna se ut

Paragraf 10:2 i regelverket inleds med just orden "protest mot okvalificerad spelares deltagande i tävlingsmatch eller annan fråga om giltighet av tävlingsmatch kan ges in av förening som deltar i tävlingen." Dvs att det är de lag som mött GAIS sedan den 27 juli som har rätt att klaga.

Sedan står att de kan bara klaga inom fem dagar från matchdag. Det är således huvudregeln och enligt denna har Örebro fortfarande rätt att klaga och kunna få 3 poäng.

Vid särskilda skäl får dock tävlingskommittén ta upp en fråga om att okvalificerad spelare deltagit inom 14 dagar från matchdag. Gefle och Bajen får således försöka hävda att det finnns särskilda skäl, vad nu det kan vara?

Övriga lag som mött GAIS efter 27 juli är nog körda.
Alltid lika skönt att höra lungnande ord från GnagfarForum!

Tävlingsbestämmelserna kan läsas här!

Även ett liknande fall finns då Syrianska spelade med fyra oregistrerade spelare.
Hur det fallet gick kan du läsa här!

Angående AIKs ekonomi då... Lennart Johansson ser tydligen hur AIKs ekonomis är riktigt usel och lider med klubben.
Han ska nu gå in och rädda klubbens ekonomi!

Annat kul:
AIK hockey leder fortfarande serien efter vinst igår mot Troja/Ljunby med 1-3!

Dagens... Bästa!

Dagens Bästa på Gnagarforum (30/9):
Kungkrona - För hans jobb med att lägga upp AIK-DIF torrenten, tack!

AIK Trubaduren - Derbyseger

Efter detta underbara derby är denna låt perfekt!Jag är på så himla bra humör nu så det inte är sant! Vi leder serien och djurgårn åker ur!

Nu har jag lagt upp alla mina filmer jag hittills har gjort med AIK anknytning så nu är det dags att från och med imorgon börja blogga på riktigt då, min första riktiga blogg är detta!!!

AIK - DIF 28/9 2009 (2-0)

Mina filmer från Derbyt! Orkade inte klippa ihop dem då min dator är så seg nu!AIK - DIF 28/9 2009 (2-0)

Underbart tifo och total överlägsenhet gav en underbar kväll! Tack AIK!!! Skadade benet vid 2-0 målet men det var det värt! :)AIK - DIF 28/9 2009 (2-0) Highlights

Äntligen var det dags för derbyt mot APA IF. Det hela promotades som en avskedsfest!

IFK Skattefusk byter namn til FISK Stolpfusk

Snackisen denna vecka var att göteborgs målvakt flyttade stolparna under matchen mot Örebro! Denna video la jag upp på YouTube och blev med det (eftersom hela världens nyhetssidor länkade till min video) världens 19e mest sedda YouTube Kanal under två dygn irad, inte illa stolpfuskarna... Hahaha!

AIK - Örgryte 21/9 2009 (3-0) Highlights

AIK - Örgryte 21/9 2009 (3-0)

Viktig match mot seriejumbon Örgryte på Råsunda!

Skivan Å vi é AIK - Igen

Lite mer låtar från skivan Å vi é AIK!

The Last Farwell (Egen Text)

Hate tråkigt och var trött, gjorde en egen text till den ursprungliga låten till Å vi é AIK! Texten handlar om sista matchen denna säsong mot Göteborg!

Skivan Å vi é AIK

Laddade ner skivan Å vi é AIK från Piratebay och laddade upp lite låtar på YouTube!AIK - Malmö 16/9 2009 (4-3) Hockeypremiären

Onsdag den 16/9 2009 var det dags för hockeypremiär, jag hade gått och velat hela dagen om jag skulle gå eller inte. Bestämde mig tillslut för att skippa Zlatan och co i Champions Leauge och gå på mitt livs första Hockey match. Hade kameran med så klart!Highlights från Matchen:


Vi vann efter förlängning, en dålig insats men ändå bra att kunna vinna tillslut!

Inför AIK-DIF den 28/9-2009

Ville få både bojkottande apor och osäkra gnagare att riktigt ladda inför AIK-DIF derbyt! Gjorde denna iför film (2 veckor innan matchen) och den har jag också fått bra beröm för, kul!Gjorde även en ny version lite senare (3 dagar innan matchen) som jag borde gjort annorlunda, blev långtråkig men musiken är ju grym i alla fall! :)

AIK Trubaduren - Djurgårdsjojon

Häcken - AIK 14/9 2009 (0-2) Highlights

Black is Back från 2005

AIK - Klassiska Matcher och Sköna Mål

Ville göra en egen version av "AIK Klassiska Mål" videos som finns YouTube så klippte ihop en liten film...

AIK - Häcken 6/9 2009 (3-2) Highlights

Laddade sedan ner "Svenskacupen Miraklet" från YouTube och klippte ihop ett eget Highlights innehållande alla mål och slutminuter!

AIK - Häcken 6/9 2009 (3-2)

Gjorde sedan min första match-film sen jag fixat nya programmet, så nu kunde jag klippa ihop mina filmer på samma sätt som Isidor gör i sina filmer; Good!Dagen innan AIK-Häcken Semi-Finalen

Dagen innan AIK-Häcken Semi-Finalen spelade Sverige nere i Ungern i VM-kvalet. Zlatan gjorde ett spektakulärt mål i sekunderna och Sverige vann matchen! Det man dock minst bäst från den matchen är att man vid ett flertal tillfällen i TV-sändningen hörde AIK ramsor från Ungern! Cred till er som var där nere!!!

Lade upp Zlatans mål, Highlights från matchen och SR:s referat från matchen på YouTube och blev därmed inte bara den mest tittade kanalen i sverige under en veckas tid utan även den 39e mest sedda i världen under ett dygn!

AIK Reklam 2009 #1

AIK 2009 (I Just Want You)

Gjorde bara en till film när jag ändå höll på, med en låt jag tycker är bra!

AIK Trubaduren - På Väg mot Guld

Signaturen "Vallou" på GF efterfrågade låten På Väg mot Guld med AIK Trubaduren. Så jag fixade ihop denna video eftersom jag har alla Trubadurens låtar på datorn!

Fear of the Black

Mitt andra försök till AIK-film med mitt nya videoredigeringsprogram resulterade i en Tifofilm. Denna film har jag fått väldigt bra kritik för och det är jag nöjd med även om jag känner att jag skulle kunna göra den ännu bättre idag (tänker nog göra en bättre efter säsongen)!

Stairway to Gold

Fixade sedan ett bra videoredigeringsprogram som kunde hantera mina HD filmer! Sony Vegas Pro 9.0c heter det... Hade aldrig ens använt något annat än Windows Movie Maker tidigare och inte ens det hade jag jätte mycket erfarenhet av. Var alltså noob på filmredigering! Men tänkte att jag skulle göra en AIK-film och försöka lära mig programmet samtidigt. Detta blev resultatet:

Djurgården Tränar Avslut

AIK - Kalmar 22/8 2009 (1-1)

Från matchen AIK-Kalmar FF filmade jag mer än vad jag gjort vid de tidigare matcherna. Led dock av att jag fortfarande inte hade ägde något bra videoredigerings program som kunde hantera mina HD filmer!Top 20 AIK Tifo och Top 20 AIK Trubaduren

Var sedan i en period då jag gjorde toplistor på YouTube. Så jag tänkte, varför inte göra det om AIK också?AIK - BP 8/8 2009 (2-1)Detta var den enda AIK-matchen jag har gått på där jag inte har stått på Norra! Gick med farsan vilket var väldigt konstigt då han inte är Gnagare men han tyckte det var kul, vi fick se en helt ok match.

Roligast var dock att han hade med sig öronproppar (han har tinitus) och tyckte ändå att det var riktigt högljudt, trots att det var matchen med sämst tryck i hittills typ! =)

AIK - Göteborg 13/7 2009 (1-0)

Inlägg Nr.1!

Nu har jag lagt upp mina 3 första AIK filmer jag gjorde. Tänkte bara börja med att berätta storyn bakom att jag började filma AIK-matcher och varför jag har den kameran jag har idag!

Jag gick hela vintern och tänkte att jag skulle köpa mig en bra kamera till våren. Lite senare när jag kollade runt på nätet så trillade över en film med riktigt bra kvalitet i HD, sökte på kamerans namn på nätet och det visade sig att det var en vanlig kompaktkamera vid namn Panasonic Lumix TZ7!

Här var filmen (såg den på en kamera sida och inte på YouTube från början):


Det var Signaturen "Pestivajk" som hade gjort filmen och jag tyckte det var en stor slump bara att den faktiskt kom från Sverige. Var ju inne på ett random engelskt kamera forum...

1 vecka senare spelade AIK match mot Halmstad, premiären 2009. Efter att ha gått på den matchen och så läste jag som vanligt på GnagarForum. Där skrev signaturen "Isidor" att han lagt upp en video från den matchen så jag gick in och kollade, och då var det samma person som jag tidigare hade sett, filmat med samma kamera! Vilken slump tänkte jag!

Eftersom kameran var så bra när han filmade på fotbollsmatcherna så köpte jag den kameran också... Fick kameran först innan DIF-AIK den 18/5 och har filmat sen dess på alla matcher jag har varit på! (Med undandag från AIK-Göteborg då min kamera var vattenskadad och jag väntade på en ny, filmade då med min mobil Samsung Jet)

AIK - Hammarby 28/5 2009 (1-0)DIF - AIK 18/5 2009 (0-1)

 
javascript:void(0)