fredag 2 oktober 2009

Dagens... Sista!

Nu förstår jag inte riktigt vad ni pratar om? IFK och SvFF, vilka är de? Jaha ni måste mena ett samlingsnamn för Idioter, Fuskare och Klåpare resp Sveriges Fusk-Förening... De går hand i hand de där jävlarna!

Nu ut till Underbara Bar för att ha lite kul! Imorgon får man hoppas på Trelleborg mot dif och även Örgryte mot Kalmar! Sen kan det gärna bli Söndag så fort som möjligt så vi kan käka lite tacos, är nämligen lite små hungrig redan nu...!

Dagens... Dummaste!

Dagens dummaste (kom i och för sig upp igår) måste väl ändå vara Djurgårdsfansen som tänker försöka att hålla läktaren tom och tyst de första 15 min av deras hemmamatch imorgon mot Trelleborg. Frågan är om det blir någon skillnad när de efter 15 min släpper in de hundratalet personer som inte fått komma in innan?

Varför sluter de inte upp och stöttar sitt lag i både med- och motgång? Patetiskt!!!
Läs om detta här.

Dagens... Värsta!

Jaha, så nu är det alltså tillåtet att fuska i Allsvenskan?
Göteborgs målvakt Kim Christensen slipper straff efter att ha fuskat vid flera allsvenska matcher samtidigt som han sedan har erkänt i TV att han gjort det! Man får alltså ändra målburens storlek fast regelverket säger hur bred målburen ska vara, UTAN ATT FÅ STRAFF!!! VAAA???

Horribelt SvFF!!!

Läs mer här...

WOW, kolla detta!!!

Framför allt från och med typ 1:50 in i filmen exploderar hela arenan! Är ju AIK-relaterat när det gäller färgerna och att det är sjukt grymt i alla fall! :)

Dagens... Samtalsämne!

Ny dag nya diskussioner på Gnagarforum eller hur brukar det vara?

Här vaknar man upp och tror att diskussionen angående damfotbollen bör ha dött under natten men icke sa nicke! Den pågår fortfarande för fullt! Det diskuteras även BP och Väsby men inte AIKs viktigaste match för säsongen som stundar på Söndag kväll...

Ett citat från GF: "Har dif två damlag är det klart vi i alla fall ska ha ett!"
Jag tycker att om dif har två damlag, då ska vi fan ha fyra stycken, minst!

Angånde damfotboll så kan UIK sättas i konkurs.
Nu lämnar vi det ämnet dock!

Apropå BP och supportrar så är det väl självklart att deras supporterbas kommer att växa ju längre tid de spelar i Allsvenskan, dock kommer det dröja otrolig länge innan de har chansen att bli en storklubb i Stockholm!

Så varför diskuteras fortfarande Damfotbollen och BP på GF? Är det bara att folk är nervösa inför säsongens viktigaste match i övermorgon och att vi helst vill tänka på annat därför eller? Då kan vi ju lika gärna sitta där och diskutera vattnets betydelse för sjöfarten eller dylikt!

Avd: Det ska bli tacos till middag på söndag...

"Inför match" kommer senare under dagen eller morgondagen!

41 inlägg efter dag 1...

Dagen innan en tenta skapar jag en blogg och gör sammanlagt 41 inlägg under dygnet, jag är bra korkat! AIK tillsammans med vissa personliga problem har gjort att jag inte varit sugen på att plugga de senaste veckorna och istället har jag suttit helst framför datorn och seeegat...

Men trots detta känns nog alla AIKares liv helt underbara nu! Problemen försvinner liksom när man tänker på hur bra det går för vårat älskade lag nu!

Skippar tentan imorgon men tänker gå på tentapuben efter i alla fall, ska bli otroligt kul! Men det man ser mest fram emot imorgon är ju att Stolpfuskarna ska få sitt straff, hoppas verkligen det blir många matchers avstängning! 15:00 är klockslaget vi får reda på detta!

Ekvall vs Lundh var ovanligt bra idag, de få gångerna jag tittat på det förut har det sugit totalt men tycker att det var sevärt idag! Vad tycker ni?

För att sammanfatta dagen så har väl det mest diskuterats på diverse forum om Poängavdrag och sånt som det skrevs om imorse angående Wendersonaffären och även AIKs ekonomiska situation!

Debatten om ekonomin spårade på något konstigt sätt till en livlig debatt av sällan skådat slag om AIKs damlag vara eller icke vara! Aldrig förr har jag sett så många snacka damfotboll på Gnagarforum och uppdelningen mellan folk för och emot damlaget var ca 50-50...

Nu när jag börjat få ordning på bloggen med design etc så har jag tänkt att göra inför match analyser och efter match rapporter etc. Jag tänker fortsätta lägga upp alla mina AIK filmer men även länka till andra sevärda AIK filmer på nätet! Jag kan inte lova att jag postar på denna blogg varje dag men vissa dagar lär det i alla fall bli många korta inlägg medans vissa enstaka långa inlägg! Dock aldrig mer 41 inlägg på en dag! :) Hur låter det?
 
javascript:void(0)