fredag 2 oktober 2009

41 inlägg efter dag 1...

Dagen innan en tenta skapar jag en blogg och gör sammanlagt 41 inlägg under dygnet, jag är bra korkat! AIK tillsammans med vissa personliga problem har gjort att jag inte varit sugen på att plugga de senaste veckorna och istället har jag suttit helst framför datorn och seeegat...

Men trots detta känns nog alla AIKares liv helt underbara nu! Problemen försvinner liksom när man tänker på hur bra det går för vårat älskade lag nu!

Skippar tentan imorgon men tänker gå på tentapuben efter i alla fall, ska bli otroligt kul! Men det man ser mest fram emot imorgon är ju att Stolpfuskarna ska få sitt straff, hoppas verkligen det blir många matchers avstängning! 15:00 är klockslaget vi får reda på detta!

Ekvall vs Lundh var ovanligt bra idag, de få gångerna jag tittat på det förut har det sugit totalt men tycker att det var sevärt idag! Vad tycker ni?

För att sammanfatta dagen så har väl det mest diskuterats på diverse forum om Poängavdrag och sånt som det skrevs om imorse angående Wendersonaffären och även AIKs ekonomiska situation!

Debatten om ekonomin spårade på något konstigt sätt till en livlig debatt av sällan skådat slag om AIKs damlag vara eller icke vara! Aldrig förr har jag sett så många snacka damfotboll på Gnagarforum och uppdelningen mellan folk för och emot damlaget var ca 50-50...

Nu när jag börjat få ordning på bloggen med design etc så har jag tänkt att göra inför match analyser och efter match rapporter etc. Jag tänker fortsätta lägga upp alla mina AIK filmer men även länka till andra sevärda AIK filmer på nätet! Jag kan inte lova att jag postar på denna blogg varje dag men vissa dagar lär det i alla fall bli många korta inlägg medans vissa enstaka långa inlägg! Dock aldrig mer 41 inlägg på en dag! :) Hur låter det?

1 kommentar:

Anonym sa...

Läste din blogg nu och den är riktigt engagerad och bra! Tycker det är bra om du skriver när AIK spelat match så man får höra din analys. Och dina filmer håller kunglig nivå!

 
javascript:void(0)