söndag 29 november 2009

Roligt

Kan vara ganska kul med googles automatöversättning av sidor ibland. Taget från spanska sporttidningen Elmundo:

Varken Messi eller Cristiano vann spelet. Puyol utöva inkopplad tillbaka och Nästan dodad Ibra portvakten Balans jag hade. Puyol inkopplad tillbaka utövar nästan dödade portvakten och Ibra i balans han hade. Inbytt Det var som Blivit svenske beslutats jag i dramatisk Gemensam klassisk tävlingen mer Lika de senaste åren. Det var svensken blivit inbytt som beslutats i en gemensam dramatisk klassisk tävlingen mer lika de senaste åren. Barca i stickande Innan knådas Bollen rival fara som Större an den skapade Lokala enligt Många faser i gruppen i en extraordinär match, maximal Intensitet Mellan De två ledarna. Barca knådas bollen innan stickande en rival, som skapade större fara än den lokala gruppen under många faser i en extraordinär match, maximal intensitet mellan de två ledarna. Den Evig Kapten Puyol restes pa MORENETA "Tacka utan kropp för Att Två Mycket att har sagt tydliga chanse i annan sak. Den eviga kapten Puyol restes på La MORENETA" för att täcka sin kropp två mycket tydliga chanser att få höra en annan annan sak. "Orättvis? "Orättvis? Räknas Resultatet Vad är inte förvånande Att Två Bekämpa av tungviktare. [Narration 1-0] [Album] Vad jag inget emot resultatet är förvånande att bekämpa de två tungviktare. [Narration 1-0] [Album]

Millenniet av Kraschen som var lika bra eller Mer än de Förväntat värd makt för den den som ger bästa i världen Fotboll-Barca-oändlig Industri och checkhäfte Florentino, byggande grupp som Försöker avsätta The Football Factory. Kraschen av millenniet var lika bra som eller mer än de förväntat värd för den makt som ger den bästa fotbollen i världen industri-Barca-oändlig och checkhäfte Florentino, byggande grupp som försöker avsätta The Football Factory. Scenen var Väntat, Barcelona Drivande Missbruk Bollen jag och hans fabrik och medlem i fotboll svindel Real Madrid live. Scenen var väntat, Barcelona drivande och missbrukar bollen i hans fabrik och medlem i Real Madrid fotboll svindel live. Missade Nästan ingen stor fest. Nästan ingen missade stor fest. Var till Cristiano Ronaldo Real Madrid hotade beordrade Honom och män framför Honom ett par meter "Bollen Säkra med. Var Cristiano Ronaldo till Real Madrid, och hotade honom men beordrade honom ett par meter framför "med bollen säkrad". Liksom Lionel Messi och Barcelona, författare till den udda häftade diagonal Bollen halen på med dem SLÅ som försvar. Liksom Lionel Messi i Barcelona, författare till den udda häftade diagonal bollen med hälen på dem som trounced försvar. Från beslutade Spelet om ansage Att Eftersom Mycket dörrvakter tydliga fiende Två gånger. Tabeller även Mellan de Två av förpackning hanare alfa. De beslutade spelet eftersom de ansåg att dörrvakter mycket tydliga fiender vid två tillfällen. Tabeller även mellan de två alfa hanar i flocken.

Var Nästan för hela Bollen Barca, du Visste män Real Madrid uppfanns Fara mer I ett av Puls gigantiskt jämställdhet. För Barca var nästan hela bollen, du visste, men Real Madrid uppfanns mer fara i ett gigantiskt puls av jämställdhet. Saldot var Alltid på kanten av balans, med uppgifter om kreativitet Kontroll och ibland Nästan Lokalerna. Saldot var alltid på kanten av balans, med uppgifter om kontroll och kreativitet ibland nästan lokalerna. Och det mot vita anmärkningsvärda replika, Fotboll och tro som i I ERT Förslag kniv. Och det anmärkningsvärda replika vita mot, fotboll och tro som en kniv i ert förslag. Vardera, med och SINA vapen katekesen. Vardera, med sina vapen och katekesen.

I pic Valdes hindrade målet för mer Khristna Besökare möjligheten despligue klart efter en suverän mot den vita halen Marcelo delen av den svago trupper Pellegrini. En fot Valdés hindrade målet för kristna besökare möjligheten mer klart efter en superb despligue den vita mot hälen Marcelo, den svagaste delen av trupper Pellegrini. Kaka Förlängning användas av Det Som Inte för kant Khristna, som snubblade över foten mirakulösa Valdes. Förlängningen av Kaka användes inte som det borde för de kristna, som snubblade över foten mirakulösa Valdes. Puyol Fotografering drog för även annan kroppsideal Marcelo smygande felaktigt till som bakom Lejon. Puyol drog även kroppsideal för fotografering annan Marcelo, som felaktigt smygande till lejon bakom. I Barca, han var bara akten erinrade jag första, den utøver kreativa myckenhet av och uppgifter och Bollen Iniesta Messi, Henry's Cross skot Knappast VaR för Ett problem Casillas. I Barca, han var bara erinrade i första akten, utöver den myckenhet av bollen och kreativa uppgifter och Iniesta Messi, Henry's Cross sköt var knappast ett problem för Casillas. Alves skapade Buller i bandet, men det var bara tills den Change to Halvan Ibrahimovic passera drog Ett och undertecknat noteringen skot Casillas vita. Alves skapade buller i bandet, men det var bara tills den andra halvan drog ett pass till Ibrahimovic sköt Casillas och undertecknat noteringen vita.

Jag lysande Insikt till denna missade Lokala mittfältet. Jag missade denna lysande insikt till lokala mittfältet. Jag var aldrig i AFTONSTJÄRNAN maskin, till exempel, gned och dansade Inter luften synd Att lata i fotboll i föräldralös utan. Jag var aldrig i aftonstjärnan maskin, till exempel, dansade och rubbad Inter synd att låta luften i en föräldralös utan fotboll. Hörnet Han lämnade aldrig för den med Real Madrid Lokala fabrika, odlas i storhet som dess delar av Tro och I sitt förslag. Han lämnade aldrig hörnet med Real Madrid för den lokala fabriken, som odlas i storhet av dess delar och tro i sitt förslag. Ännu en gång. Ännu en gång. Xavi Iniesta drog och kassaapparater fläktar Lassana identiska, som började med en enorm spridning, lyckades Fotboll och läsa Alonso Real Madrid och vann initiativet hastighet Khristna till och Deras och Kaka avmarkera Higuaín, som alltid Saknat i överföringar permanent. Med andra mer av den trogna version Brasiliansk Barcelona playmaker hade för klubbar malat. Iniesta och Xavi drog idén tills fläkten Lassana, som började med en enorm spridning, och Alonso lyckades låsa fotboll och Real Madrid vann initiativet till deras hastighet kristna och avmarkera Higuaín och Kaka, som alltid saknat en permanent överföring. Med en annan version av den brasilianska playmaker troget målat för Barcelona klubbar.
Christian och Messi Messi och Cristiano

Vilket kanske ingen Fysiska Väntat var den Stora och från taktisk Förslag inokulera konserter Real Madrid Barca till och mer kontakt touch. Vilket kanske ingen väntat var den stora fysiska och taktiska förslag från Real Madrid till inokulera konserten Barca touch och mer kontakt. Lång NÖTTER upp Några trekvart touch. Lång touch några nötter upp trekvart. Real Madrid och var mer Seriöse professionella under säsong, utan tvekan, Xabi Alonso och Allmänhet med och Fläkt skära Lassana matningsledningar besökare. Real Madrid var mer seriösa och professionella under säsongen, utan tvekan, med Xabi Alonso i allmänhet och Lassana fläkt skära matningsledningar besökare. Aldrig hade jag Bättre rustade Iker Casillas som skulle vila Nou Camp. Aldrig hade bättre rustade Iker Casillas i Nou Camp som skulle vila. Eftersom ren hans grupp Också var i motkrav Balder. Eftersom hans grupp var också ren svindel i motkrav.
Alves Spektakulär Ibrahimovic och Skarv Pass Pass Alves och skarva spektakulära Ibrahimovic

Den andra i tjänst hälften ensam tills han var Innan Higuaín Valdes. Den andra hälften i tjänst tills han var ensam innan Higuaín Valdes. Men Soldaten Klädd Puyol jag MORENETA Verkade från och kasta Skuggorna åter frälsare. Men soldaten klädd i MORENETA Puyol och verkade från skuggorna åter kastar frälsare. TACKER kroppen med Ett annat mål av en tusen Strider. Täcker ett annat mål med kroppen av en tusen strider. Svaren Lokala Den var efter fem minuter överväldigande. Den lokala Responsen var överväldigande efter fem minuter. Madrid spel och integ i Dar förespråka i rörelse upmätta av från försvaret Alves baksidan ihop. En Madrid spel och inte förespråka en rörelse där en upmätta från Alves tog baksidan av försvaret. Ibrahimovic yrkeskarriär inleddes, kantskarvat i missii Omöjligt häll på för nära Casillas. Ibrahimovic, yrkeskarriär inleddes, kantskarvat en missil på nära håll omöjligt för Casillas.

Vid Bugle Real Madrid i det med utan att det slutliga protokollet Busquets hjälpte skära barnslighet bollen med handen tunna, Som Andra gula kostade Honom Hans och hans grupp skulle mer kunna kosta. Vid Bugle Real Madrid i det slutliga protokollet med sin barnslighet Busquets hjälpte skära bollen med handen tunna, som kostade honom hans andra gula och hans grupp skulle kunna kosta mer. De två slampa tekniker flyttade frisk till SINA hjulet Angrepp trupper. De två tekniker flyttade hjulet till slut frisk sina angrepp trupper. Guardiola muskel drog bort och till Yaya Toure Khristna Pellegrini, av den Franska utmattad Benzema. Dras muskel Guardiola Toure Yaya och bort till kristna Pellegrini, utmattad av den franska Benzema. Raul medverkade även i fallet. Raul medverkade även i fallet.

Hörn försökte Real Madrid, Higuaín Kaka männen var eller av denna tid av Hammad chock intensiva. Real Madrid försökte hörn, Higuaín eller Kaka men var hämmad av denna tid av intensiva chock. Det var för mer bränsle comeback. Det var mer bränsle för comeback. Regel är från Vita Protokollet Barca slösa bort på Grund av aldrig Var inte kapitulera resignera Bollen. Protokollet från vita regel är slösas bort på grund av Barca var inte resignera aldrig kapitulera bollen. Real Madrid vacklade Lass och Den andra det visselpipa frosseri. Lass och Real Madrid vacklade den andra gula visselpipa det. Al Barça smakade som en stor ära och vinna arbetat, till Real Madrid, Hans Stora Lattner. Al Barça smakade som en stor vinna ära och arbetat, till Real Madrid, hans stora lättnad. Är inte så Överhöghet Tydlig, Långt ifrån BESLUTAT. Överhöghet är inte så tydlig, långt ifrån beslutat.

Poesi!!!

Inga kommentarer:

 
javascript:void(0)