torsdag 22 oktober 2009

Råsunda med DIF?

Det diskuterades en del om Råsunda på Djurgårdens forum igår efter medlemsmötet där det tydligen hade det som en egen punkt, jag postar alla inlägg om detta som jag hittade här nedan:

1. Berätta nu om Puttes reaktion när frågan om Råsunda kom upp. Jag har hört att han nästan handgripligen gav sig på den som frågade (och det efter bara två minuter). Efter alla obekväma frågor så sade väl Putte att han minsann skulle ta sig en funderare på om han verkligen skulle ställa upp på det här?

2. Nja, Putte sa väl klart och tydligt: "jag förstår inte vad det är för fel på råsunda där har jag minsann sett DIF lira i många år".

3. Jag kommer inte ihåg exakt vad han sa, det du skriver kan mycket väl stämma. Han sa något om att råsunda inte alls var så illa som killen försökte få det till (han sa att han skulle kräkas av tanken att spela på råsunda)
Men visst putte kanske inte har det hatet mot råsunda som den killen hade, men av det som kom upp tidigare och senare så tolkade jag det som jag gjorde.

4. Du inser att Råsunda snart är ett minne blott och alternativet heter Swedbank Arena (55k)? Vi kan nog glömma ÖIP med TJ och Putte vid rodret. Inte två personer som är beredda till eftergifter åt KDF direkt? Två minuter tog det för Putte att gå i taket och han avslutade med att han skulle fundera på om han ville ställa upp på det här (jobbiga motfrågor tydligen). Känns tryggt inför framtiden, verkligen.

5. Efter mötet sa Putte "Ähh vaddå tjafsa om Råsunda, om tre år kommer vi spela på Nationalarenan eller Nya Sös oavsett vad". Klara besked om framtiden alltså.

6. Detta med råsunda och putte känns ju inte helt hundra - men putte bör ju inte ha något med det att göra - det ligger ju knappast inom sportchefens ansvarsområde. Hela råsundaprylen är ju jobbig men det gäller för järnkaminerna och supporterkollektivet att markera att vi inte tolerar denna lösning. Det är jävligt många variabler i detta - men om konkurs är alternativet så är TJ den bästa lösningen.

7. Det här med Råsunda oroar mig. ÖIP måste vara prio ett, men efter det måste den nya Stockholmsarenan vara ett bättre alternativ än Råsunda. Kanske förhandlar de i hemlighet med AIK om att tillsammans ta över driften av Råsunda... råttorna vill ju inte heller spela på Swedbank.

--------------
Det kanske inte stod så mycket intressant men men...

Inga kommentarer:

 
javascript:void(0)