lördag 17 oktober 2009

Kategori, Ironi!

Äh, det är alldeles för kallt på norra nu för tiden, går inte att sjunga om man står och huttrar ju. Det går inte heller att filma med min kamera när man skakar trots långkallingar. Därför tänkte jag byta lag och börja stå i andra lags klacker. Jag behöver lite hjälp från GF för att passa in ordentligt där.

Tänkte först att jag börjar med att åka ner till Malmö, om två dagar och be ge mig in på bortasektionen där. Är det som jag har hört att man måste dö först för att kunna vara en i gänget där? Det är väl de som heter ”Änglarna” typ, måste ju vara så att de är döda. Dessutom måste jag väl också fuska mig till en biljett, döpa om mig till Glenn och ta med mig en burk sill till matchen, eller? Om jag är död lär jag väl inte känn av kylan eller?

Omgången efter byter jag lag, Funderar lite på att gå på Stadion och se seriejumbon ta emot nästjumbon, ser verkligen fram emot den matchen. Vilket spel man lär få se, brukar ju alltid bjudas på toppfotboll där ju och bottenstrider är galet jämn! Måste gå och leta på BR eller liknande efter en ap-dräkt. Iklädd den lär jag smälta in väldigt bra och dessutom lär den ge mig bra värme. Även spelet lär ju värma mig ordentligt. Sen är det bara att hitta en pjamaströja att ha ovanpå dräkten så lär jag vara en i mängden (typ 6-700 hundra).

Tänkte även försöka hinna med ett besök till Råsunda dagen efter, för att se mitt nya favoritlag bajen möta mitt gamla, serieledande lag. Blir en riktig hatmatch. Någon som har tips på en bra dealer inför den matchen eller ska jag vända mig till Söderst@adions forum för det eller? Behöver inhandla lite Gräs i alla fall. Ni som ville sjunga om Råsundas Gräs, var det sånt gräs ni mena? I så fall lär ju jag besöka planen och plocka lite nu i dagarna… Undra om man ska leka kobingo och stoppa upp en kork i röven, för att ta ut och se på vilken av Södras stolar den hamnar på. Ska fråga på forumet om det är så de brukar göra.

Sen tänkte jag nog vänta till kvalet för nästa match, där bajen lär möta Sundsvall. Är det isdubbar, snöskor, pälsmössa och tredubbla långkallingar som gäller då eller? Eller ska jag bränna av en bengal i minuten för att bli lite varm i ett kallt Norrland? Gud vilket slut det lär bli på Allsvenskan. Ser verkligen fram emot grusplanerna nästa säsong dock men är lite skraj inför att möta Väsby i Superettan.

Snälla Hjälp mig!

Avd: Jag blir riktigt kall när jag är nervös…

Inga kommentarer:

 
javascript:void(0)