lördag 3 oktober 2009

Gnagarforum

Postar bara mitt inlägg från Gnagarforum här:

Jag undrar hur fan de har lyckats bygga hemmaklacks sektionen på Gamla Ullevi egentligen? Vet ingen annan arena i världen där akustiken får så några och tysta supportrar att sjunga så mycket högre än vad de egentligen gör? Spelar ingen roll om det är ett hundratal Örgryte eller Gais supportrar, eller ett par tusen Göteborgs supportrar. De låter mycket!

Bara att kolla på Nya Ullevi, Göteborgs klacken sööög appung och man hör aldrig deras bortaklackar ens, någonsin! Vad är hemligheten? I övrigt är ju arenan ett skitbygge där man inte ens kan hoppa utan att det blir earthquake!

-----------------------

Jag har nu bestämt mig garanterat för att jag vill ha Hammarby kvar i allsvenskan! DIF ska ner men Bajen får gärna stanna! De är ett pajas gäng som aldrig kommer bli något hot ändå men vi behöver minst ett derby i Stockholm! Annars kommer fotbollsintresset dö den närmaste tiden i alla fall (i alla fall om AIK inte lyckas vara med i guldracet in i det, sista varje år).

Djurgårdarnas sånger och klack suger verkligen sååå hårt. Bara att kolla på hur de härmade bajenklacken med sitt bakåthoppande i måndags. Precis som bajen mot oss i våras missa de deras enda målchans på hela matchen då de titta åt fel håll och hoppa, hahaha! :) Om man lyssnar på apornas texter kan man inte se några rim eller något alls, det är bara random ord i följd som mumlas.

Vi och Bajen har åtminstone många bra melodier med bra texter till. Många av våra ramsors texter är bättre än Hammarby men de har tagit fler etablerade typ Sydamerikanska ramsor och gjort om, och dessa funkar ju alltid i alla länder.

-----------------------

Jag gillar verkligen ramsan den här ramsan:


Tycker vi borde göra egen text på den, typ:
Ååååhåhåhå.
Heeeja AIK.
Vi e det svart-gula Gnaget!
Framåt vårt stolta laaag!

Skrev det och fick då höra att vi kört den ramsan tidigare (typ 04/05/06), då med denna text:
Åååååh åååååh.
Vi älskar AIK.
Tillsammans ska vi kämpa!
Tills guldet blivit vårt/Tillbaka ska vi gå
(texten ändrades till det senare när vi spelade Superettan.)

Inga kommentarer:

 
javascript:void(0)